Referenties
 

Natuurlijk zijn we trots op alle relaties, of dat nou wagenparkbeheerders, bedrijven, autodealers of particulieren zijn. Als we echter alle referenties op een rij gaan zetten, ziet niemand door de bomen het bos meer. Daarom noemen we er hier enkelen die gezamenlijk een compleet beeld vormen van de mogelijkheden die Moving Intelligence biedt.

 

brand-Heineken.png

De grootste bierbrouwer van Nederland heeft de dienstverlening van Moving Intelligence op haar eigen IT-structuur geïntegreerd.

brand-G4s.png

“Iedereen heeft - direct of indirect - dagelijks te maken met veiligheid en beveiliging. Wij vertrouwen op de producten en diensten van Moving Intelligence.”

brand-PON.png

Pon's Automobielhandel
Sinds 2005 is Pon's Automobielhandel distributeur van de Moving Intelligence diensten. Dit stelt onder andere iedere Volkswagen en Audi dealer in Nederland in staat om onze producten en diensten aan te bieden.

 
Pon kiest voor Moving Intelligence
In 2010 heeft Pon’s Automobielhandel opnieuw een uitgebreid onderzoek uitgevoerd naar de verschillende aanbieders van telematica producten en systemen. Na een zorgvuldige selectieprocedure is er gekozen voor Moving Intelligence in combinatie met het Mi50 systeem, voor zowel beveiliging als wagenparkbeheer. 

brand-Merc.png

Mercedes-Benz Nederland
Sinds begin 2009 is Mercedes-Benz Nederland distributeur van Moving Intelligence diensten. Dit stelt iedere Mercedes-Benz dealer in Nederland in staat om onze producten en diensten aan te bieden.

Mercedes-Benz en Moving Intelligence
Mercedes-Benz heeft de Mi50 van Moving Intelligence in het assortiment opgenomen en op deze wijze kunnen alle gelieerde dealers, leasemaatschappijen en verzekeraars profiteren van de producten en diensten van Moving Intelligence.


logo_bmw.gif

BMW Group Nederland

Per december 2015 is Moving Intelligence de leverancier van Track&Trace beveiligingssystemen voor BMW Nederland. Alle 57 BMW dealers en Erkend Service Partners zullen vanaf nu de Mi50 en de MiBlock gebruiken om hun klanten met een goed gevoel de weg op te sturen. 

Leasemaatschappijen

Moving Intelligence bedient het merendeel van de leasemaatschappijen in Nederland met telematica dienstverlening. Via het Moving Intelligence platform zijn deze leasemaatschappijen nog veel beter in staat hun klanten te bedienen met oplossingen die van grote toegevoegde waarde zijn.

De flexibele dienstenstructuur van Moving Intelligence in samenwerking met oplossingen voor duurzame mobiliteit, informatief wagenparkbeheer, beveiliging en multi account management bieden leasemaatschappijen de meerwaarde om voor Moving Intelligence te kiezen.

Hieronder een opsomming van de leasemaatschappijen die van ons platform gebruik maken.
ALD Automotive, Arval, Athlon Car Lease, Audi Lease/ Volkswagen Lease, Autopon Lease, Bright Lease B.V. Business Lease B.V. Century Autolease, DirectLease en DutchLease, GE Fleet Services, ING Car Lease, J&T Autolease, Kamsteeg Auto Lease, LeasePoint B.V. LeasePlan, LeaseVisie B.V. MKB Lease, Mobility Lease, MultiLease, Noordlease, PON Dealer autolease Prisma Car Lease, SternLease, Terberg Leasing, Van Mossel Leasing, Wittebrug autolease BV XLLease

VanEsMobilityWit.jpg

Van Es Mobility

Van Es Mobility is sinds 2010 dealer en inbouwpartner van Moving Intelligence producten voor diverse inbouwbedrijven en voor sectoren zoals de maritieme sector, werkmaterieel en tweewieler markt.

 

Partners

Coherente samenwerking met gelijkgestemde partners is bepalend voor ieders toekomst.
 

voda.png

Vodafone Solution Partner Gold

Vertrouwen/ betrouwbaarheid
Na een jarenlange succesvolle samenwerking heeft Technocon B.V. (Moving Intelligence) als Solution Partner bewezen om een aantal jaren op zowel strategisch als operationeel niveau succesvol samen te werken met Vodafone. Hierdoor is er sprake van een intensieve samenwerking waardoor de hoge vorm van dienstverlening aan Technocon B.V. kan worden aangeboden.

Veilig / beveiliging
Vodafone biedt Technocon B.V. als Solution Partner de meest geavanceerde beveiligde mobiele data communicatie en draagt zorg voor het actief onderhouden en monitoren van.
Technocon B.V. maakt gebruik van Private mobiele netwerken (Private APN) en heeft daardoor de hoogste standaard op het gebied van beveiliging van uw gegevens. Tevens monitoort Vodafone continu de performance van deze dienstverlening waardoor u verzekerd bent van hoge beschikbaarheid van de dienstverlening. 

Innovatie en ontwikkeling 
Vodafone investeert continu in nieuwe ontwikkelingen en innovaties en door de nauwe samenwerking met Technocon B.V. kan u als eindklant altijd gebruik blijven maken van de nieuwste ontwikkelingen.

Service / Technische ondersteuning
Technocon B.V. krijgt als Vodafone Solution Partner Gold hogere SLA’s bij de verwerking van bestellingen en hogere prioriteiten bij het oplossen van problemen waardoor U als eindklant sneller en de beste ondersteuning krijgt in geval van vragen of problemen. Bovendien ontvangt Technocon B.V. pro-actieve notificatie van gepland onderhoud en mogelijke netwerkstoringen, zodat ze u onmiddellijk kunnen informeren in geval van storingen in de dienst.

Kennis en ervaring
Vodafone verklaart dat Technocon B.V. inclusief haar Management en Technische medewerkers het certificatie programma succesvol hebben afgerond. Door het hoge kennisniveau over de mobiele data communicatie, netwerk technologie en ondernemerschap kan deze partner haar eindklanten optimaal ondersteunen en adviseren. 

Internationalisering
De samenwerking tussen Vodafone en Technocon B.V. biedt u als eindklant de toegang tot het beste internationale netwerk, kwalitatief (van het netwerk) en kwantitatief (aantal landen) waardoor uw product/dienst altijd en overal beschikbaar is.

w80h80_telit.jpg

Development: Telit

Telit is sinds 2009 de development partner van Technocon B.V. (Moving Intelligence) voor wireless mobile communication. De kwaliteit, de moderne techniek en de support zijn superier. 


After comparing various modules and with more than 15 years of experience with modules, we opted to work with Telit. Telit develops, manufactures and markets M2M modules which enable machines, devices and vehicles to communicate via wireless networks. Telit Wireless Solutions is a global leader in the field of Machine-to-Machine (M2M) communications.

Bekijk onze Telit referentie Customer Applications

w150h150_transtec_technocon.jpg

Infrastructuur: Transtec

Virtueel werken met de hoogste kwaliteit. Moving Intelligence en Transtec werken samen om de duurzaamheid doelstelling van Moving Intelligence inzake vermindering van het aantal servers te behalen.


Our business relationship with transtec has grown over the years. We speak from experience when we say that their support is excellent. Whenever we needed the support from Tübingen, they were there immediately. All of our contacts are very competent in what they do and in their approach to solving problems and issues.

Read the full reference here.

User cases zijn de graadmeters

Alleen op basis van de ervaringen van eindgebruikers kan Moving Intelligence zijn aanpassingen en nieuwe producten en diensten afstemmen. Alleen zo worden nieuwe ideeën geboren en uitgevoerd. Wij zien dus nieuwe user cases met belangstelling tegemoet.

 
Bierbrouwer

De grootste bierbrouwer van Nederland heeft de dienstverlening van Moving Intelligence op haar eigen IT-structuur geïntegreerd.

Wensen van de klant
 • Rittenadministratie op fiscaal goedgekeurde wijze
 • Live volgen van “grijs-kenteken” voertuigen
 • Realtime search beschikbare medewerkers/voertuigen
 • Integratie met Field Vision (2010)
 • Integratie met SAP (2011)

Express Diensten leverancier

De grootste Express Diensten Leverancier in Nederland gebruikt de dienstverlening van Moving Intelligence om iedere nacht de positie van de voertuigen te kunnen bepalen en deze voertuigen te bevoorraden. 

Wensen van de klant

 • Iedere nacht meerdere posities van de voertuigen
 • Systeem gemakkelijk in ander voertuig te installeren

Machine verhuur

Deze werkmaterieel verhuurder uit het zuiden van het land heeft al haar machines voorzien van de beveiligingsoplossing van Moving Intelligence. In geval van diefstal of verduistering worden de benodigde stappen ondernomen.

Wensen van de klant

 • Positiebepaling in geval van calamiteit
 • Alarmmelding in geval van Sabotage
 • 24/7 incidentmelding in Technocon’s Alarmcentrale

Mobiliteitsmanager

Door de aanschaf van de E-bike en deze te gebruiken in het woon-werkverkeer, komt men gedurende 2 jaar in aanmerking voor een beloning. Deze beloning varieert van 8 tot 16 eurocent per kilometer, afhankelijk van het aantal dagen per jaar dat men fietst.

Wensen van de klant

 • Waterdichte oplossing voor op de Lease-E-bike
 • Registratie van woon-werk verkeer
 • Rapportage van beloning per gebruiker per maand
 • Rapportage voor besparing van CO2 uitstoot en brandstof en calorieverbranding
 • Online inzicht voor gebruiker en overkoepelend account voor beloner


Gerealiseerd op projectbasis met waterdichte ZeroDelta oplossing.

Sociale werkvoorziening

Deze gemeentelijke afdeling heeft een groot wagenpark waarin de voertuigen door meerdere personen kunnen worden gebruikt. 

Wensen van de klant 

 • Rittenadministratie op fiscaal goedgekeurde wijze
 • Route weergave op kaartmateriaal
 • Live volgen van het volledige wagenpark
 • Identificatie, wie heeft er met welk voertuig gereden

 

Uitzendorganisatie

Een runner up in de dynamische Europese uitzendmarkt heeft haar complete wagenpark gefaciliteerd met Moving Intelligence’s wagenparkbeheer oplossing.

Wensen van de klant

 • Positiebepaling in geval van calamiteit
 • Rittenadministratie op fiscaal goedgekeurde wijze
 • Route weergave op kaartmateriaal
 • Registreren van eindlocatie op basis van specifieke locatie (coördinaat) 

Wij nemen contact met u op!


Wanneer u vragen heeft over het onze producten, diensten, online platform, of een offerte wilt ontvangen, kunt u het contactformulier
 invullen.

 

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

This site uses cookies. Some of the cookies we use are essential for parts of the site to operate and have already been set. You may delete and block all cookies from this site, but parts of the site will not work.