BEVEILIGING

  • GPS Track & Trace anti diefstal systemen
  • 24/7 koppeling met alarmcentrale en dekking in heel Europa
  • Wereldwijde GPS en GSM dekking
  • Te beheren via smartphone en tablet app (iOS en Android)

Wij willen het dieven zo moeilijk mogelijk maken. Dit doen wij met onze peilzender terugvindsystemen, immobilizer startonderbreker en GPS track & trace voertuigvolgsystemen.

Track & Trace volgsysteem

De Mi50 is een volledig track en trace voertuigvolgsysteem en biedt vele mogelijkheden voor optimale voertuigbeveiliging. Het systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos en veilig te kunnen rijden. Lees meer

Peilzender terugvindsysteem

Een peilzender is een na-diefstal terugvindsystemen. Onze Mi01 Peilzender is voorzien van een eigen voeding met een minimale levensduur van 5 jaar (2.500 posities per levensduur) en heeft wereldwijde dekking. Door het kleine formaat is het systeem in ieder transportmiddel eenvoudig, veilig en uit het zicht te monteren. Lees meer

MiBlock Active Tag startonderbreker

De MiBlock Active startonderbreker (immobilizer) is de ideale beveiliging voor uw voertuig. Met onze startonderbreker voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart wordt. In de basis is de startonderbreker altijd ingeschakeld; ook als iemand met een sleutel het voertuig probeert te starten. Lees meer

MiApp

Via ons online platform en app heeft u altijd en overal al uw transportmiddelen inzichtelijk. Daarnaast beschikt de app over verschillende handige opties voor o.a. het aan-/uitzetten van uw startonderbreker.

– Live volgen – altijd en overal
– Startonderbreker (tijdelijk) activeren
– Rittenregistratie inzichtelijk
– Push alarmmeldingen

LEES MEER

Mi50 VOERTUIGVOLGSYSTEEM


MEER INFO

PEILZENDER TERUGVINDSYSTEEM


MEER INFO

STARTONDERBREKER (Immobilizer)


MEER INFO

BEVEILIGING DIENSTEN

MiApp
Met de MiApp is altijd alle informatie omtrent een object bij de hand. Zo is bijvoorbeeld altijd te zien waar een object zich bevindt.

DIEFSTALOPSPORING + G4S
Diefstal melden bij alarmcentrale waarbij direct de federale of lokale politie wordt ingeschakeld. G4S is onze alarmcentrale en is 24/7 bereikbaar.

SABOTAGEDETECTIE
Bij sabotage van het volgsysteem wordt u via de alarmcentrale of pushnotificatie op de hoogte gesteld.

LIVE VOLGEN
Live Volgen geeft overal realtime inzicht in de actuele locatie van alle objecten, zowel online als via de MiApp.

JAMMING DETECTIE (MiBlock Active Tag)
Na het moedwillig verstoren van de communicatie van het volgsysteem is de auto niet meer te starten zonder de autorisatiepas.

STARTONDERBREKER (MiBlock Active Tag)
De MiBlock startonderbreker kan handmatig, via de MiApp, of volgens een tijdschema ingeschakeld worden.

MELDEN INBRAAKALARM
Bij inbraak in het voertuig wordt u via de alarmcentrale of pushnotificatie op de hoogte gesteld wanneer het alarm afgaat.

LOCK POSITION
Met Lock Position is het mogelijk direct een melding te ontvangen zodra een object in beweging komt.

GEOFENCE
Door een elektronisch hek rondom een object te plaatsen is inzichtelijk wanneer een zone wordt binnen gegaan of verlaten.

PANIEKHULP
Door middel van een noodknop in het voertuig kan in noodsituaties een alarmmelding verstuurd worden naar de alarmcentrale.

MiSwitch
Met MiSwitch zijn gekoppelde apparaten middels de MiApp op afstand in en uit te schakelen.

HULP NODIG?

Wanneer u vragen heeft over onze producten, pakketten, online platform, app of een offerte wilt ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.