Mi01 PEILZENDER TERUGVINDSYSTEEM

  • Wereldwijde GSM en GPS dekking
  • 24/7 koppeling met alarmcentrale
  • Interne accu met levensduur van minimaal 5 jaar
  • Na-diefstal terugvindsysteem voor al uw bezittingen

De afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssystemen blijken altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender bent u het dievengilde echter een stap voor.

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking. De peilzender zorgt ervoor dat uw object, of het nu een auto, boot, tractor of kunstwerk is, altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe werkt de Mi01 Peilzender?

De Mi01 peilzender zend signalen uit via GSM, RF (Radio Frequentie) en GPS. Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst zendt de peilzender elk uur een signaal uit via het GSM/GPS netwerk en elke seconde via radio frequentie.

Met behulp van deze signalen is het gestolen object nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden door onze opsporingsdienst. In samenwerking met de politie stellen wij het object weer voor u veilig.

Download Mi01 Peilzender factsheet

MiWhite pakket:

€ 7,95 per maand (excl. btw)

Het MiWhite pakket is speciaal geschikt voor de Mi01 peilzender. Met de diensten in dit pakket is o.a. de alarmcentrale in staat de zender te activeren na diefstal. Ook wordt er minimaal dagelijks een locatie verstuurd, dit is uw garantie dat de zender in staat is de positie te bepalen na diefstal.

 Download pakketten prijslijst

Installatie en activatie

Door het kleine smalle formaat en de bevestigingspunten aan de zijkant is de Mi01 Peilzender overal in een auto, transportmiddel of werkmaterieel uit het zicht te plaatsen.

Door de ingebouwde power-caps en interne batterij heeft de peilzender geen invloed op de reeds aanwezige elektronica en kan dit systeem
volledig stand-alone en zonder bedrading werken.

De Mi01 Peilzender wordt geactiveerd door hem tien keer 180 graden te draaien, de batterij wordt hierdoor ingeschakeld. Door middel van de bijgeleverde activatiecode voegt u de peilzender toe aan uw persoonlijke Moving Intelligence account.

MiApp en platform

Via het online platform en de app heeft u altijd in één overzicht al uw transportmiddelen inzichtelijk. Minimaal eenmaal per dag verstuurd de peilzender een bericht naar ons platform en de meldkamer, aan de hand van dit bericht wordt de locatie van de zender bepaalt. Uiteraard is deze locatie ook zichtbaar in de MiApp die beschikbaar is voor iOS en Android.

MEER OVER ONZE APP

Inhoud MiWhite pakket, i.c.m. peilzender

MiApp
Met de MiApp is altijd alle informatie omtrent een voertuig bij de hand. Zo is bijvoorbeeld altijd te zien waar een object zich bevindt.

DIEFSTALOPSPORING + G4S
Diefstal melden bij de alarmcentrale waarbij direct de politie wordt ingeschakeld. G4S is onze alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.

HISTORISCHE PUNTEN
Alle dagelijks verstuurde controleberichten zijn op een landkaart terug te zien.

LOCK POSITION
Met Lock position is het mogelijk eenmalig een melding te ontvangen zodra de locatie is veranderd t.o.v. de vorige update.

GEOFENCE
Geofence maakt het mogelijk om een elektronische hek rondom een object te plaatsen. Deze zones zijn online te bepalen en in te stellen.

Productspecificatie

HULP NODIG?

Wanneer u vragen heeft over onze producten, pakketten, online platform, app of een offerte wilt ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.