MiBlock Startonderbreker

  • Voorkom dat uw voertuig ongewenst gestart kan worden
  • In combinatie met Mi50 Track en Trace systeem te beheren via app
  • Tijdstippen startonderbreker 24/7 zelf te bepalen en in te stellen

Door uw voertuig uit te rusten met de MiBlock startonderbreker voorkomt u dat uw voertuig ongewenst gestart kan worden. In de basis is de startonderbreker altijd ingeschakeld; ook als iemand met een sleutel het voertuig probeert te starten. Door een pas in de buurt van de paslezer te houden wordt de startblokkering weer opgeheven.

Voel je extra veilig met onze MiBlock

De MiBlock is onze intelligente startonderbreker. Hij kan stand alone worden ingebouwd, maar ook gekoppeld worden aan het Mi50 Voertuigvolgsysteem. Als de MiBlock wordt gebruikt in combinatie met de Mi50, zal de startonderbreker ook geactiveerd worden nadat er GSM jamming gedetecteerd is (GSM verstoring, zodat het voertuig niet gevolgd kan worden bij diefstal). Na jamming is de pas, naast de autosleutel, nodig om het voertuig te starten.

MiBlock startonderbreker 


VRAAG OFFERTE AAN

Werking van de Startonderbreker

De MiBlock bestaat uit een pas, een paslezer en een ledlampje dat knippert als de startblokkering actief is. Nadat de motor is uitgeschakeld, wordt de startonderbreker na enkele seconden automatisch geactiveerd i.v.m. veiligheid (bij bijvoorbeeld een afgeslagen auto). Het elektrische circuit van het voertuig is dan op meerdere plaatsen onderbroken. Hierdoor kan het voertuig niet gestart worden.
Door de pas in de buurt van de paslezer te houden wordt de startblokkering weer opgeheven.

Eenvoud en gebruiksgemak

In combinatie met de Mi50 kunt u via de MiApp de startblokkering instellen en opheffen. Met tijdsblokken kunt u daarin aangeven wanneer de security pas nodig is om te kunnen starten, bijvoorbeeld elke dag van 23.00 uur tot 7.00 uur. Dit kunt u ook eenmalig aangeven, bijvoorbeeld wanneer u op een plek parkeert die u niet geheel vertrouwt.

Te bedienen via MiApp

In combinatie met de Mi50 kunt u via de MiApp de startblokkering instellen en opheffen. Daarnaast beschikt de app over verschillende andere handige opties zo kunt u:

– Tijdstippen startonderbreker zelf bepalen
– Kalenderfunctie waarmee u tijdsblokken kunt vastleggen
– Startonderbreker aan- en uitzetten

LEES MEER

HULP NODIG?

Wanneer u vragen heeft over onze producten, pakketten, online platform, app of een offerte wilt ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.