NIEUW: Mi01 Peilzender met wereldwijde 360º GPS dekking

20 juni '19, written by  Moving Intelligence

De afgelopen jaren is diefstal van voertuigen, boten, transportmiddelen en werkmaterieel enorm toegenomen. Om kostbare bezittingen te beschermen introduceert Moving Intelligence vandaag een compleet nieuw na-diefstal terugvindsysteem, de Mi01 Peilzender. Met de nieuwe Mi01 Peilzender bent u wereldwijd het dievengilde een stap voor.

Wereldwijde 360° GPS dekking
De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is een in Nederland ontwikkeld en geproduceerd na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking. De Mi01 zendt signalen uit via GSM, long range radio frequentie en via een 360° GPS antenne. Met behulp van deze signalen is de zender wereldwijd nauwkeurig te lokaliseren. Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar.

Beveiligingsklasse TV01 Terugvindsysteem
De Mi01 Peilzender is door certificeringsinstantie Kiwa SCM gecertificeerd als TV01 klasse Terugvindsysteem. Een TV01 gecertificeerd terugvindsysteem voldoet aan de door Kiwa SCM gestelde normen, wat inhoudt dat het systeem binnen 24 uur in Nederland teruggevonden kan worden. Precies in lijn met de hoge eisen die Moving Intelligence aan hun producten stelt, met de Mi01 Peilzender is men dan ook verzekerd van het nieuwste en beste na-diefstalsysteem op dit gebied, inclusief certificering voor alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland.

Koppeling alarmcentrale en MiApp
Na het activeren van de Mi01 Peilzender is deze direct gekoppeld aan de 24/7 alarmcentrale en wordt er minimaal één keer per 24 uur een locatie-update verzonden. Op het Moving Intelligence platform en via de MiApp heeft de gebruiker altijd inzicht in de laatst verzonden locatie van zijn of haar kostbare bezit.

Voordelen

  • Wereldwijde GPS en GSM dekking
  • Nog beter vindbaar door lange afstand radio frequentie (RF)
  • Kiwa SCM gecertificeerd, beveiligingsklasse TV01 Terugvindsysteem    
  • Koppeling met 24/7 alarmcentrale
  • Interne batterij met een levensduur van minimaal 5 jaar
  • Na-diefstal opsporingsdienst

 

Meer informatie? Mi01 Peilzender

                   Mi01 Peilzender terugvindsysteem. Track en trace Tsysteem voor auto, boot, container en alle andere transportmiddelen.

 

QUICK LINKS: