Producten en diensten video

Wereldspeler in alles wat beweegt

 

De wereld is in beweging. En waar beweging is, zijn wij: Moving Intelligence. Met hardware die we onzichtbaar inbouwen en software die informatie zichtbaar maakt. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om alles wat beweegt te monitoren, controleren en te beveiligen. En wordt er toch iets gestolen, dan halen we het terug.

Onze oplossingen hebben wereldwijde dekking en kunnen overal ter wereld gelokaliseerd worden. Ze zijn compact en maken gebruik van geavanceerde technieken. Hierdoor zijn ze moeilijker te hacken dan gebruikelijke beveiligingssystemen.

Voor de zakelijke rijder of een compleet wagenpark bieden wij de oplossing voor rittenregistratie en wagenparkbeheer. Hierdoor krijgt u inzicht in gereden kilometers, routes, rijstijl en locaties van al uw mobiele objecten.

Beveiliging

Elke dag worden er auto’s, boten en werkmaterieel gestolen. Om die reden is het beveiligen van uw bezittingen noodzakelijk.
Steeds vaker wordt door verzekeringsmaatschappijen geëist dat uw transportmiddelen tegen diefstal beveiligd zijn.

Moving Intelligence biedt effectieve beveiligingssystemen. Ontwikkeld om het potentiële dieven zo moeilijk mogelijk te maken en om te voorkomen dat uw kostbare bezit gestolen kan worden.

In geval van diefstal zorgt de 24/7 verbinding met onze alarmcentrale voor een snelle reactie en opvolging.

Onze Moving Intelligence producten en diensten zijn ontwikkeld om uw voertuig, werkmaterieel of object op te sporen en terug te halen.

Beveiliging

Rittenregistratie

Het bijhouden van rittenadministratie voor zakelijk en privé gebruik kan een tijdrovende klus zijn, maar toch is het noodzakelijk.

Met de rittenregistratie systemen van Moving Intelligence worden gegevens over elke gereden route geautomatiseerd en is alle informatie online en in de app inzichtelijk.
Denk bijvoorbeeld aan ritgegevens zoals start- en eindpunt, reistijd en afgelegde afstand.

Het handmatig bijhouden van uw rittenadministratie behoort hiermee eindelijk tot het verleden.
Rittenregistratie

 

Wagenparkbeheer

Onze producten en diensten zijn ontworpen om uw wagenpark optimaal en efficiënt te laten functioneren.
Hiermee krijgt u grip op uw gehele wagenpark.

Met Moving Intelligence is alle informatie over uw wagenpark binnen handbereik.
Rijstijlanalyse, rittenadministratie en live volgen geven u de mogelijkheid om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

De oplossingen van Moving Intelligence geven u een compleet overzicht van uw wagenpark.

 

Wagenparkbeheer 

Mi01 Peilzender

Diefstal van voertuigen neemt toe en de werkwijze van criminelen wordt steeds professioneler. Zij zijn in staat om elektronische beveiligingssystemen te hacken en hiermee een bedreiging te vormen voor de veiligheid van onze voertuigen en bezittingen.

De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence heeft wereldwijde dekking en kan overal gelokaliseerd worden. De signalen die onze peilzender uitzendt zorgen ervoor dat de locatie nauwkeurig wordt bepaald waardoor gestolen goederen succesvol teruggevonden worden.

Onze peilzender is compact en functioneert volledig autonoom. Dit zorgt ervoor dat de peilzender moeilijk te hacken is, in tegenstelling tot standaard beveiligingssystemen.

 

Mi01 Peilzender 

MiBlock Startonderbreker

De MiBlock startonderbeker is het perfecte beveiligingsproduct voor elk voertuig.
Als uw voertuig uitgerust is met een MiBlock kunt u er zeker van zijn dat niemand uw voertuig onbevoegd kan starten.

In combinatie met het Mi50 voertuigvolgsysteem geeft de Moving Intelligence App u totale controle over uw voertuig.
In de app kunt u bijvoorbeeld ervoor zorgen dat uw voertuig niet meer gestart kan worden.

Als jamming wordt gedetecteerd is een extra autorisatie nodig om uw voertuig te kunnen starten.
Met de MiBlock heeft u tevens de mogelijkheid om de startonderbeker op afstand te blokkeren.
Zo houdt u uw voertuig veilig op één plek.

MiBlock Startonderbreker 

Werkmaterieel beveiligen en terugvinden

Loonwerkers, bouw- en , landbouwbedrijven krijgen regelmatig te maken met diefstal en verlies van werkmaterieel en gereedschappen.
Door een gebrek aan overzicht is het lastig om hier de controle over te houden, wat vaak resulteert in tijdverlies en onnodige kosten.

Onze producten geven u direct een actueel inzicht waar al uw materieel zich bevindt. Alles in één overzicht in de app of op het online platform.

Het traceren van uw werkmaterieel was nog nooit zo makkelijk. Door het gebruik van geavanceerde technieken kunnen onze producten wereldwijd, tot op een paar meter nauwkeurig worden gelokaliseerd.

 

Beveiliging 

Online platform en app

Het cloud based Moving Intelligence platform en de app bieden de meest geavanceerde services.

Het beveiligen van uw materieel en voertuigen, rittenadministratie, duurzame mobiliteit en het beheren van uw mobiele objecten, is kinderspel door gebruik te maken van de Moving Intelligence app en het online platform.
Beiden geven u een helder overzicht van al uw transportmiddelen.

Al onze producten en services zijn geïntegreerd in één online oplossing die u de volledige controle geeft.

 

Online platform en app

MiMarine

Elke dag wordt de nautische wereld geconfronteerd met gestolen of vermist materieel.
Om die reden is beveiliging van uw bezittingen noodzakelijk.
Steeds vaker wordt door verzekeringsmaatschappijen geëist dat u uw mobiele bezittingen tegen diefstal beveiligd.

Moving Intelligence biedt effectieve beveiligingssystemen.
Ontwikkeld om het potentiële dieven zo moeilijk mogelijk te maken en om te voorkomen dat uw kostbare bezit gestolen wordt.

Onze systemen worden gebruikt om uw mobiele objecten onder controle te krijgen, met diensten als live volgen, historische locaties, zeilroutes en een automatisch logboek.

Beveiliging 

Transportsector

Het traceren van uw trailers en transportvloot was nog nooit zo makkelijk. Het overzicht houden op uw wagenpark kan veel tijd en geld kosten.

Met onze transport oplossingen heeft u een overzicht van uw wagenpark en andere vervoersmiddelen, zelfs wanneer er geen voeding aanwezig is.

Moving Intelligence oplossingen geven u inzicht in alle informatie die door uw trailers en wagenpark wordt gegenereerd.
Denk hierbij aan diensten als live volgen, historische locatie en rittenregistratie.

 

Beveiliging

Na-diefstal meldkamer en opsporingsdienst

Diefstal van voertuigen en werkmaterieel neemt toe en door de techniek die zich blijft ontwikkelen worden criminelen steeds professioneler.
Zij zijn in staat om complexe beveiligingssystemen te hacken en vormen hiermee een bedreiging voor de veiligheid van onze voertuigen en bezittingen.

Tot het moment dat het object is veiliggesteld, stuurt het Mi50 voertuigvolgsysteem automatisch een locatie update naar onze alarmcentrale.

In samenwerking met de lokale politie zorgen onze producten ervoor dat uw voertuig of werkmaterieel weer teruggevonden wordt; efficiënt en professioneel.

 

Beveiliging